Cybersecurity

Expertiză cuprinzătoare
Multiple industrii

Provocările de securitate cibernetică actuale au nevoie de soluții de securitate complete, disponibile permanent.

Soluțiile și serviciile noastre sunt special concepute pentru a vă proteja business-ul de amenințări cibernetice precum hacking-ul, phishing-ul, malware-ul și alte forme de criminalitate cibernetică.

infinilink vă asigură serviciile de cybersecurity care să vă acopere întreaga infrastructură, de la nivelul dispozitivelor conectate în rețea până la trecerea dintre din rețeaua proprie și furnizorul de internet.

Domenii de expertiză

Security & Risk Management

Identificăm, evaluăm și prioritizăm potențialele amenințări la adresa securității firmei dvs. Implementăm măsuri pentru a preveni și/sau a reduce aceste riscuri.

Asset
Security

Utilizăm criptare de date, firewall-uri și/sau controale de acces pentru a proteja resursele clienților precum informațiile sensibile, activele financiare și infrastructura ICT.

Security Architecture & Engineering

Proiectăm și implementăm sisteme, politici și proceduri de securitate pentru a proteja informațiile și sistemele sensibile împotriva accesului, utilizării, dezvăluirii, întreruperii, modificării sau distrugerii neautorizate.

Communication & Network Security

Protejăm informațiile transmise prin diferite rețele de comunicare (e-mail, mesagerie instantanee, sistemele VoIP), precum și infrastructura care permite comunicarea (servere, routere și switch-uri).

Identity & Access Management (IAM)

infinilink implementează politici, procese și tehnologii pentru a vă asigura că numai persoanele autorizate au acces la informațiile și sistemele sensibile ale companiei dvs.

Security Assessment & Testing

Evaluăm și testăm securitatea sistemelor, rețelelor și aplicațiilor companiei dvs. pentru a identifica vulnerabilitățile și potențialele amenințări, reducând astfel riscul unui atac cibernetic.

Security Operations

Identificăm și eliminăm vulnerabilitățile de sistem activitățile suspecte și breșele de securitate.

Industrii

Financiar-bancar

Protejăm informațiile financiare și personale sensibile împotriva atacurilor cibernetice, prin măsuri precum criptarea, firewall-urile, sistemele de detectare și prevenire a intruziunilor și autentificarea cu mai mulți factori.

Automotive

infinilink dezvoltă protocoale de comunicare sigure, pentru a îmbunătăți securitatea sistemelor conectate și pentru a le face reziliente la atacuri precum hacking-ul, malware-ul și accesul neautorizat.

Public și guvernamental

Pentru a vă proteja împotriva atacurilor la adresa datelor personale sau informațiilor financiare și/sau secretizate, infinilink implementează măsuri de securitatea rețelelor, controlul accesului, răspuns la incidente și recuperare de date.

Telecomunicații

Protejăm serviciile de infrastructură critice, precum și informațiile sensibile transmise, prin implementarea de măsuri de securitate precum firewall-uri, sisteme de detectare și prevenire a intruziunilor, criptare și audituri de securitate periodice.

Aeronautică

infinilink asigură securitatea sistemelor și rețelor complexe (de ex. sisteme de avionică, sisteme de navigație și sisteme de comunicații) prin măsuri de securitate cibernetică precum audituri de securitate periodice, teste de penetrare și planuri de răspuns la incidente.

Operatori de transport aerian

Protejarea datelor, rețelelor și sistemelor informatice împotriva accesului, utilizării, divulgării, întreruperii, modificării sau distrugerii neautorizate, prin măsuri precum de securitatea rețelelor (firewall-uri, sisteme de detectare a intruziunilor etc.) și securitatea datelor (de ex. criptare).

Industrie ușoară

Pentru a vă apăra împotriva amenințărilor precum încălcarea securității datelor, accesul neautorizat și atacurile cibernetice asupra sistemelor și rețelelor de producție, infinilink pune în aplicare o serie de măsuri de securitatea rețelei, criptarea datelor, controlul accesului și audituri de securitate periodice.

Retail, comerț, consultanță

Implementarea de protocoale de securitate pe mai multe niveluri, pentru a monitoriza activitățile și/sau tranzacțiile utilizatorilor.

Niveluri de asistență tehnică

Nivelul 1

Asistență și depanare
Investigații de bază

Nivelul 2

Grup de personal experimentat pentru cazuri de asistență complexă
Probleme de complexitate avansată
Cazuri non-standard acoperite

Partenerul dumneavoastră de încredere

Next generation firewall

Obțineți funcționalități de securitate esențiale precum controlul aplicațiilor și blocarea programelor malware fără a reduce performanțele rețelei.

End-point security

Securizăm dispozitivele conectate la rețea (laptopuri, tablete, dispozitive mobile, IoT, POS etc.) pentru ca rețeaua Dumneavoastră să nu fie victimă.

NOC.24/7

Echipa noastră de Newtork Operation Center este disponibilă permanent, iar cazuistica vastă și procedurile clare ne permit să intervenim rapid și eficient.

Evaluare gratuită a proiectului Dumneavoastră

Pentru a primi o evaluare gratuită a proiectului Dumneavoastră, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Echipa infinilink vă va contacta pentru o discuție preliminară, înainte de a vă transmite o ofertă de preț.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tipul de servicii
Industria
Tipul de hosting
Tipul de date
Nivelul 1 de asistență
Nivelul 2 de asistență
Scroll to Top