Servicii ICT

Servicii
Echipamente
Soluții

Pentru antreprenorii concentrați pe business-ul de mâine, infinilink asigură managementul infrastructurii de IT & Comunicații.

Serviciile noastre includ proiectarea și implementarea de rețele, gestionarea serverelor și a spațiului de stocare, securitatea și salvarea datelor, precum și soluții de cloud computing.

Experții infinilink acoperă o gamă de domenii mult mai largă decât unul sau doi angajați interni, la o fracțiune din costul acestora. Astfel, Dumneavoastră aveți liniștea și confortul de a lucra la creșterea firmei.

Servicii

Consultanță

infinilink vă ajută să decideți în subiecte complexe precum strategia de dezvoltare ICT, designul și implementarea infrastructurii ICT, cloud computing și cybersecurity.

Helpdesk 24/7

Serviciul infinilink de asistență permanentă acoperă depanarea și rezolvarea problemelor pentru diferite tipuri de tehnologie, cum ar fi software, hardware și rețele.

Rețele

infinilink vă sprijină în proiectarea și implementarea rețelei, monitorizarea și întreținerea acesteia, acces și asistență la distanță, servicii de cloud și securitate.

Servere

Serviciile noastre includ monitorizarea serverelor, backup și recuperare de date, actualizări de software și hardware, asistență privind securitatea.

Servicii

infinilink asigură service în garanție și post-garanție pentru toate echipamentele livrate.

Echipamente

Networking

infinilink furnizează toate echipamentele de rețea de care ați putea avea nevoie: routere, switch-uri, WAPs /Wireless Access Points, firewall-uri, servere, NAS /Network Attached Storage-uri, etc.

Routere

Indiferent dacă rețeaua dumneavoastră are nevoie de routere pe cablu, wireless sau VPN, vă puteți baza pe infinilink să livreze.

Servere

infinilink asigură hardware-ul și software-ul pentru servere principale sau de backup, cu posibilitate de virtualizare și servicii de securitate.

Computere

Vă oferim calculatoarele, software-ul, dispozitive mobile, sisteme de backup și recuperare, precum și servicii cloud.

Firewall

infinilink oferă NGFW/Next-Generation Firewalls: sisteme avansate hardware și software, concepute pentru a proteja împotriva amenințărilor sofisticate precum amenințările persistente avansate și atacurile de tip zero-day.

Soluții

Cloud & Virtualizare

Utilizați cloud computing pentru a accesa resurse informatice la cerere și virtualizare pentru a rula mai multe aplicații pe un singur echipament.

Licențe

În funcție de furnizorul de software, puteți alege dintr-o varietate de opțiuni de licențiere precum licențe permenente sau licențe pe bază de abonament.

Antivirus

Soluțiile antivirus sunt programe software care vă ajută la protejarea calculatoarelor și a rețelelor împotriva programelor malware, cum ar fi virușii sau programele-spion.

Firewall

Soluțiile de firewall sunt concepute pentru a vă proteja afacerea de amenințările cibernetice, cum ar fi hacking-ul, phishing-ul și atacurile malware.

Internet

infinilink vă oferă internet de mare viteză, servicii cloud și VoIP, precum și soluții de securitate și asistență tehnică.

Telefonie

Centrale fizice de la Sangoma și GrandStream; sau centrale virtuale / de cloud.

Niveluri de asistență tehnică

Nivelul 1

Asistență și depanare
Investigații de bază

Nivelul 2

Grup de personal experimentat pentru cazuri de asistență complexă
Probleme de complexitate avansată
Cazuri non-standard acoperite

Partenerul dumneavoastră de încredere

Atitudine proactivă

Cu serviciile de asistență tehnică de la infinilink, veți detecta și identifica problemele înainte de a deveni probleme.

Disponibilitate 24/7

Experții în asistență tehnică ai infinilink sunt mereu pregătiți să vă ofere asistență de înaltă calitate și să elimine orice bătăi de cap pe care le aveți în domeniul ICT.

Asistență de la zero

Alegeți infinilink pentru nevoile dvs. de asistență tehnică, iar noi vom asambla o echipă dedicată și vom stabili procese bine puse la punct de la zero.

Securitate absolută a datelor

Experții în asistență tehnică ai infinilink tratează toate problemele de securitate cibernetică și de protecție a datelor ca pe o prioritate absolută, în cadrul unui cadru bine stabilit.

Scalabilitate avansată

Orice afacere de succes trebuie să se dezvolte, rămânând în același timp flexibilă. Pentru a vă asigura agilitatea, suportul nostru tehnic își va scala operațiunile pe măsură ce vă extindeți.

Eficiența costurilor

Orice pachet externalizat vă costă mult mai puțin decât serviciile echivalente realizate cu specialiști interni.

Evaluare gratuită a proiectului Dumneavoastră

Pentru a primi o evaluare gratuită a proiectului Dumneavoastră, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Echipa infinilink vă va contacta pentru o discuție preliminară, înainte de a vă transmite o ofertă de preț.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Servicii ICT
Echipamente
Soluții ICT
Nivelul 1 de asistență
Nivelul 2 de asistență
Programul de asistență
Scroll to Top